Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓια τις σχολικές καθαρίστριες μίλησαν στον Βασίλη Κικίλια;

Για τις σχολικές καθαρίστριες μίλησαν στον Βασίλη Κικίλια;

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και είδαμε αναρτήσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων μαζί του. Μιας όμως και συναντήθηκαν μαζί του, για το πρόβλημα των σχολικών καθαριστριών του μίλησαν; Ή για εκείνο μιλούν μόνο στον δήμαρχο και μάλιστα του μιλούν έντονα;

Με βάση τις επιθέσεις που κάνουν στο δήμαρχο προκειμένου να μετατραπούν οι συμβάσεις των σχολικών καθαριστριών σε πλήρους απασχόλησης και με βάση τη ζέση που δείχνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο για να λυθεί το πρόβλημα, μάλλον θα μίλησαν στον Βασίλη Κικίλια.

Εάν μίλησαν στον Βασίλη Κικίλια για το συγκεκριμένο πρόβλημα, ποια ήταν η απάντησή του; Ότι θα το λύσει; Γιατί εάν δεν τους είπε ότι θα το λύσει, δεν δικαιολογούνται τα μεγάλα χαμόγελα που είχαν στις φωτογραφίες τις οποίες έβγαλαν μαζί του. Δεν γίνεται δηλαδή στο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να κάνουν επιθέσεις για το πρόβλημα των σχολικών καθαριστριών και στον Βασίλη Κικίλια να χαμογελάμε, γιατί τότε οι επιθέσεις στον Κλεάνθη Μανδαλιανό δεν είναι για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά για να γίνουν αρεστοί στις σχολικές καθαρίστριες.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ