Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚατηγορούν το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για συναλλαγή;

Κατηγορούν το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για συναλλαγή;

Επειδή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Νοεμβρίου 2021 έγινε μεγάλη κουβέντα από πλευράς της διοίκησης σχετικά με διορισμό συγγενικού προσώπου του Αντώνη Κοντσίδη, είναι να αναρωτιέται κανείς εάν κατηγορούν το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για συναλλαγή και διαπλοκή. Το συγγενικό πρόσωπο του Αντώνη Κοντσίδη, όπως ο ίδιος είπε, ήταν η κόρη του. Η κόρη του όμως δεν διορίστηκε σε καμία θέση. Η κόρη του κυρίου Κοντσίδη εξελέγη από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη.

Όταν εξελέγη η κόρη του κυρίου Κοντσίδη, ο ίδιος ήταν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Σωτηράκη και όχι της διοίκησης, που ήταν η παράταξη του Πέτρου Σούλα. Κατηγορεί λοιπόν η νυν διοίκηση του δήμου το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για συναλλαγή και διαπλοκή; Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε την κόρη του κυρίου Κοντσίδη. Δεν τη διόρισε.

Αν κατηγορεί η τωρινή διοίκηση του δήμου το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ποιον συγκεκριμένα κατηγορεί; Τον τότε δήμαρχο Πέτρο Σούλα ή τον νυν αναπληρωτή δημάρχου Κώστα Σωτηράκη, επικεφαλής τότε της παράταξης στην οποία άνηκε ο Αντώνης Κοντσίδης; Εκτός κι αν ο δήμαρχος αναφερόταν σε άλλο συγγενικό πρόσωπο του κυρίου Κοντσίδη το οποίο εμείς αγνοούμε. Όμως με βάση την κουβέντα του κυρίου Κοντσίδη με τον δήμαρχο η αναφορά ήταν στην κόρη του Αντώνη Κοντσίδη και ήταν μια πολύ λανθασμένη αναφορά.

Ο κύριος δήμαρχος θα έπρεπε να ανακαλέσει την κουβέντα του όχι γιατί τον απείλησε με μήνυση ο κύριος Κοντσίδης. Θα έπρεπε να την ανακαλέσει γιατί ήταν λάθος και πρόσβαλε το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί και τον άνθρωπο τον οποίο τώρα ο ίδιος έχει στη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ