Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ ενιαία παρέλαση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως κουρνιαχτός και αποπροσανατολισμός…

Η ενιαία παρέλαση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως κουρνιαχτός και αποπροσανατολισμός…

Τελικά αυτή η απόφαση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, να γίνει ενιαία παρέλαση ήταν μια χαρά κουρνιαχτός και αποπροσανατολισμός. Πίσω από την ενιαία παρέλαση και τις αντιδράσεις γι’ αυτή την απόφαση, μια χαρά κρύφτηκαν το φιάσκο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Ολυμπιάδος στον Εύοσμου που υπέστη έξωση εξαιτίας των χειρισμών της διοίκησης του δήμου, η δίκη για τη δυσοσμία, η άρνηση του δημάρχου να εφαρμόσει τη δική του απόφαση για εντέλλεσθαι έκδοσης οικοδομικών αδειών στη Διεύθυνση Πολεοδομίας.

Τρία καυτά θέματα των ημερών που διανύουμε κρύφτηκαν πίσω από τον καβγά για την παρέλαση εν μέσω πανδημίας. Αντί η διοίκηση να αποφασίσει να προχωρήσει σε καμπάνια για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19 στο δήμο, που είναι τελευταίους σε εμβολιασμούς, προχώρησε στην απόφαση για ενιαία παρέλαση. Όλο το πρόβλημα του δήμου αυτό ήταν. Μιας και ο δήμαρχος δεν βάζει την υπογραφή του στο εντέλλεσθαι για τις οικοδομικές άδειες, την έβαλε για να γίνει ενιαία παρέλαση.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ