Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤην επόμενη φορά που θα γίνει ρεπορτάζ για τη δυσοσμία…

Την επόμενη φορά που θα γίνει ρεπορτάζ για τη δυσοσμία…

Την επόμενη φορά που κάποιο καλό τηλεοπτικό κανάλι θα αποφασίσει να ασχοληθεί με τη δυσοσμία και με την τραγική κατάσταση που βιώνει μεγάλη περιοχή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και κυρίως το Κορδελιό, ας αφήσει, αν θέλει, να ακούσουμε εκτός από τις απαντήσεις των πολιτών και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Γιατί είναι πολύ περίεργο να ρωτάει ο δημοσιογράφος τι κατάσταση επικρατεί με τη δυσοσμία και να απαντάει κάτοικος του Κορδελιού «έχει ελαττωθεί, για να μην λέμε ψέματα, αλλά όχι πολύ».

Θα πει κάποιος ότι είμαστε κακοπροαίρετοι. Δεν θα ήμασταν, εάν δεν διαβάζαμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μια άλλη συμπολίτη μας να λέει ότι στη δική της απάντηση έπεσε πολλή κοπτοραπτική και δυστυχώς από αυτά που είπε έκοψαν τα πιο σημαντικά, ενώ μάλιστα της ζήτησαν να μιλήσει ως εκπρόσωπος της οικολογικής ομάδας «ΑΝΑΠΝΟΗ». Προφανώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πουν πολλοί, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ότι η δυσοσμία έχει μειωθεί και ότι το παραδέχονται και κάτοικοι.

Πάντως η δυσοσμία στ’ αλήθεια έχει μειωθεί. Τώρα που κλείνουμε τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα το βράδυ, εξαιτίας του καιρού, δεν βρωμάει μέσα στο σπίτι ενώ έξω γίνεται χαμός και δεν ξυπνάμε μέσα στη νύχτα από τη βρώμα. Μπορούν κάποιοι να παρουσιάσουν και το συγκεκριμένο γεγονός ως μείωση της δυσοσμίας. Τους έχουμε ικανούς για όλα.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ