Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τίμησε την Επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τίμησε την Επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα

Με δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις, ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τίμησε και φέτος την επέτειο του Μακεδονικού αγώνα και στις δύο Δημοτικές Ενότητες  του Δήμου.

Στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου η επίσημη δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, στο ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου.  Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Σωτήρης Νικολαΐδης.

Στη Δημοτική  Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού η επίσημη  δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, ενώ τον  πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Στέργιος Παπαδόπουλος. Ακολούθησε  επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό στο Μνημείο Παύλου Μελά, στην πλατεία Σκρα.

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, η τέλεση των Δοξολογιών, των Επιμνημόσυνων Δεήσεων, των ομιλιών και των καταθέσεων στεφάνων πραγματοποιήθηκε με ολιγομελή εκπροσώπηση και με την αυστηρή τήρηση των ισχυουσών υγειονομικών διατάξεων.

Στις εκδηλώσεις για την “Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα” παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρούμελης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορας Λαφαζανίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθηνά Παμπουκίδου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – ΚΕΠ Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ Όλγα Αθανασιάδου, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Σταυρίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού Πέτρος Μεσθανεύς, η Τοπικός Σύμβουλος Ευόσμου Μαρία Μάλλιου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου, αντιπροσωπεία μαθητών του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού, του 1ου ΓΕΛ Ελευθερίου Κορδελιού και του 2ου Γυμνάσιου Ευόσμου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ