Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕπαναλειτουργεί ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου ως κολυμβητήριο…

Επαναλειτουργεί ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου ως κολυμβητήριο…

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» να επαναλειτουργήσει ως κολυμβητήριο! Αυτό πρότεινε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 13ης Οκτωβρίου 2021, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης. Ο κύριος Ναθαναηλίδης άσκησε σκληρή κριτική στη διοίκηση του δήμου που δεν φρόντισε ακόμη να αποκατασταθεί η στέγη του Συλλόγου Ποντίων ώστε να μην τρέχουν μέσα στο Σύλλογο νερά και να μην θυμίζει κολυμβητήριο.

Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου, ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης είπε ότι επισκέφτηκε την αρμόδια υπηρεσία και ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο ότι έχει μόνο έναν εργάτη ο οποίος φτιάχνει μονώσεις! Ο κύριος Ναθαναηλίδης τόνισε ότι είναι απαράδεκτο για το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδος να έχει μόνο έναν εργάτη που να φτιάχνει μονώσεις και κάλεσε τη διοίκηση να πάρει πρωτοβουλίες μαζί με τους άλλους δήμους και να υποχρεώσουν το κράτος να κάνει προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, απαραίτητου για τη λειτουργία των δήμων.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι έχει δίκιο ο κύριος Ναθαναηλίδης για την καθυστέρηση και ότι αν δεν είχε χαλάσει ο καιρός η στέγη του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» θα είχε ήδη φτιαχτεί. Ο κύριος Μανδαλιανός πρόσθεσε ότι μόλις ο καιρός βοηθήσει, γιατί χρειάζονται μερικές μέρες ηλιοφάνειας ώστε να στεγνώσει η ταράτσα, θα γίνουν εργασίες μόνωσης της στέγης του κτιρίου που στεγάζεται ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου.

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ