Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνοδευτική δράση ΤΕΒΑ στο αμφιθέατρο Κορδελιού

Συνοδευτική δράση ΤΕΒΑ στο αμφιθέατρο Κορδελιού

Με σύμμαχο τον καλό και ζεστό για την εποχή καιρό, την αργία της ημέρας  και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων κατά της πανδημίας,   πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή παιδιών,  η πρώτη από τις δυο   συνοδευτικές δράσεις  του ΤΕΒΑ της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο Δήμο μας, «χαρίζοντας χαρά» σε όλα τα παιδιά  και όχι μόνον στα παιδιά των δικαιούχων ΤΕΒΑ.  
Συγκεκριμένα η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στο Αμφιθέατρο της Κοινότητας Ελευθερίου  Κορδελιού, όπου όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο παιδικές ταινίες την « TOY STORY 4» και το «Μυστικό του μαγικού ζωμού»  
Ένα ευχάριστο απόγευμα μαζί με τα παιδιά και τους γονείς πέρασε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή,  η οποία αφού μετάφερε σε όλους τους θερμούς  χαιρετισμούς του δήμαρχου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού και τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία και καλή πρόοδο,  ευχαρίστησε για άλλη μια φορά, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα  όπως και όλους τους συνεργάτες του  για την  πραγματοποίηση  όλων αυτών των κοινωνικών προσραμμάτων που υλοποιούν, και επανέλαβε  για άλλη μια φορά  ότι η πόρτα του γραφείου της είναι πάντα ανοικτή  και το κινητό της δεν κλείνει ποτέ 24 ώρες το 24ωρο για την αντιμετώπιση πάγιων αλλά και έκτακτων αναγκών  των  συνδημοτών μας.  
Στα παιδιά προσφέρθηκαν νερά, αναψυκτικά και κεράσματα.  
Η επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Οκτώβριου 2021, στο  Ανοιχτό θεατράκι Περικλέους στον Εύοσμο, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία μαζί με τους γονείς τους να παρακολουθήσουν τις κινηματογραφικές ταινίες «coco»και «μαγικός καθρέπτης». 
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ