Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚώστας Βασιλειάδης: Χρειάζεται να δοθεί δύναμη στον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

Κώστας Βασιλειάδης: Χρειάζεται να δοθεί δύναμη στον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστας Βασιλειάδης, σε δήλωση που έκανε στην «Αγκίδα», κάλεσε τους επαγγελματίες του δήμου να συμμετάσχουν στην αυριανή Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 3:00 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και κατόπιν στην εκλογική διαδικασία που θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ. Η είσοδος στο Πολιτιστικό θα γίνεται είτε με rapid test 48 ωρών είτε με το αποδεικτικό του εμβολιασμού ή της νόσησης, όπως επιβάλει ο νόμος για δημόσια κτίρια. Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και φυσικά θα πάρουν το λόγο τα παριστάμενα μέλη του Συλλόγου να μιλήσουν.

Τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος «ΖΕΥΣ». Όποιος δεν είναι μέλος του Συλλόγου και θέλει να ψηφίσει ηλεκτρονικά θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Σύλλογο μέχρι αύριο πριν την αρχή της συνέλευσης για να εγγραφεί. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η συνέλευση, θα μπορεί να εγγραφεί και να ψηφίσει μόνο με φυσική παρουσία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου. Όπως είπε ο κύριος Βασιλειάδης, υπάρχει απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία, εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας, μπορεί να ψηφίσει όποιος είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο του Συλλόγου ακόμα κι αν δεν έχει τακτοποιηθεί οικονομικά για το 2021. Όσοι δεν είναι τακτοποιημένοι οικονομικά για το 2021 θα μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους μέχρι το τέλος του έτους. Το ίδιο ισχύει και για όσους θα εγγραφούν τώρα στο Σύλλογο. Οι επαγγελματίες που θα προσέλθουν για τις εκλογές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους.

Στη συνέχεια της δήλωσής του ο κύριος Βασιλειάδης μίλησε για τις δίκαιες απαιτήσεις που έχουν οι επαγγελματίες από τον Εμπορικό Σύλλογο και τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου. Για να μπορέσει ο Σύλλογος να διεκδικήσει όσα οι επαγγελματίες διεκδικούν θα πρέπει αυτοί να προσέλθουν και να ψηφίσουν, ώστε ο Σύλλογος να είναι δυνατός, να φανεί ότι είναι μαζικός, είπε ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κάλεσε τους επαγγελματίες του δήμου να δώσουν δύναμη στο Σύλλογο με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αφού η δυναμική ενός Συλλόγου φαίνεται από τον αριθμό των μελών του και από τη συμμετοχή τους σ’ αυτόν.

Λεπτομέρειες για τη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ