Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα εγκριθούν τα πεπραγμένα της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου του Α΄ εξαμήνου;

Θα εγκριθούν τα πεπραγμένα της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου του Α΄ εξαμήνου;

Συνεδριάζει σήμερα, δια ζώσης για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου. Μάλιστα θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδριάσεις, η μία στις 20:30 και η άλλη στις 21:00. Η πρώτη συνεδρίαση είναι ειδική με ένα μόνο θέμα και αυτό είναι η «Έγκριση πεπραγμένων Οικονομικής Επιτροπής Α΄ εξαμήνου 2021». Μάλιστα έχει προβλεφθεί μόνο μισή ώρα συζήτησης για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό το Α΄ εξάμηνο του 2021 όμως η Οικονομική Επιτροπή δεν είχε μόνο πεπραγμένα, αλλά είχε και κατόρθωμα, για να μπορεί να εξαντληθεί η συζήτηση σε μισή ώρα. Το μεγάλο κατόρθωμά της ήταν ότι δέχτηκε χορηγία από την ELPEDISON, την οποία έδωσε στην Εκκλησία για να τη διανείμει χωρίς ποτέ αυτή η χορηγία να εγγραφεί στα βιβλία του δήμου. Πέραν δηλαδή του γεγονότος ότι η Οικονομική Επιτροπή έλαβε χορηγία κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η χορηγία αυτή δεν είναι καταγεγραμμένη.

Πώς λοιπόν θα εγκριθούν τα πεπραγμένα της Οικονομικής Επιτροπής του Α΄ εξαμήνου 2021; Από ποιους θα ψηφιστούν;

Κ. Τσ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ