Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑγρυπνία θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου!

Αγρυπνία θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου!

Αγρυπνία θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου. Μέχρι τώρα γίνονταν αγρυπνίες μόνο στους Ιερούς Ναούς. Από σήμερα θα γίνονται και στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου. Εκ παραδρομής στην πρόσκληση προς τους δημοτικούς συμβούλους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε σε συνεδρίαση. Σε αγρυπνία ήθελε να καλέσει.

Μετά από πολλούς μήνες που οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιούνταν με τηλεδιάσκεψη λόγω των μέτρων περιορισμού του covid-19, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε σήμερα σε δια ζώσης συνεδρίαση στις 20:30 η ώρα το βράδυ! Το Δημοτικό Συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας θα ξεκινήσει τη συνεδρίασή του στις 20:30 το βράδυ. Και τι ώρα θα τελειώσει, όταν γνωρίζουμε ότι χρειάζεται τρεις ώρες μόνο για ερωτήσεις και τοποθετήσεις;

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με διάφορες δικαιολογίες όρισε τη σημερινή συνεδρίαση στις 20:30 η ώρα το βράδυ. Οι βραδινές συνεδριάσεις είναι βολικές γιατί αποχωρούν, λόγω κόπωσης, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και αν μείνουν στη θέση τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης τότε ψηφίζονται θέματα που σε διαφορετική περίπτωση θα καταψηφίζονταν. Προφανώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μετέτρεψε τη σημερινή συνεδρίαση σε αγρυπνία, ώστε να ψηφιστεί με τη βοήθεια του Θεού κάποιο θέμα!

Βοήθειά μας!!

Κώστας Καρακώστας

Υπάρχει λόγος που μετέτρεψαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε αγρυπνία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ