Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπαράδεκτη μετάδοση του πρώτου δια ζώσης Δημοτικού Συμβουλίου μετά από μεγάλο διάστημα

Απαράδεκτη μετάδοση του πρώτου δια ζώσης Δημοτικού Συμβουλίου μετά από μεγάλο διάστημα

Το θέατρο του παραλόγου είναι αυτό που παίζεται αυτήν τη στιγμή στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που αυτό γινόταν με τηλεδιάσκεψη. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης δεν ακούν τους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν στη δια ζώσης συνεδρίαση. Επίσης δεν μπορεί να ακούσει τους δημοτικούς συμβούλους και όποιος παρακολουθεί τη συνεδρίαση στο κανάλι του δήμου στο youtube. Ο πρόεδρος ψάχνει τον Τόλυ από την κυρία Παμπουκίδου για να διορθώσει το πρόβλημα και ο σουρεαλισμός δίνει και παίρνει. Ο μόνος που ακούγεται είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος επαναλαμβάνει μονότονα τη φράση «τι μπορώ να κάνω εγώ;».

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να φροντίσει να προετοιμαστεί σωστά αυτή η συνεδρίαση. Δεν αρμόζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας το θέαμα που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ