Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαρεμβάσεις στις Σχολικές Μονάδες Κορδελιού Ευόσμου

Παρεμβάσεις στις Σχολικές Μονάδες Κορδελιού Ευόσμου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Με γνώμονα τη διαμόρφωση συνθηκών που θα επιτρέπουν ασφαλείς και όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές συνθήκες στο εκπαιδευτικό περιβάλλον, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου συνεχίζει τις παρεμβάσεις στα σχολεία.
Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου στη μονάδα που στεγάζει το 5ο, το 8ο και το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των παιδιών. Η επίστρωση με τον ασφαλτοτάπητα υλοποιήθηκε με πόρους από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και ήταν άκρως επιβεβλημένη καθώς παρουσίαζε σοβαρές φθορές και διαβρώσεις, οι οποίες τον καθιστούσαν επικίνδυνο.
Οι τελικές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, ο οποίος δήλωσε πώς: «Οι ανάγκες των παιδιών από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας αποτελούν πρώτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο που έχουμε στα χέρια μας, τόσο ίδιους πόρους όσο και προγράμματα, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον ασφαλές αλλά και όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό για τους μικρούς Δημότες μας».
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, ο οποίος ήταν και ο επιβλέπων του έργου, επεσήμανε: «Συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματος Φιλόδημος. Σήμερα αποκαταστάθηκε το σημείο της αυλής που είχε το κύριο πρόβλημα και έβαζε σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών. Οτιδήποτε αφορά τα παιδιά κα τα σχολεία είναι στις προτεραιότητές μας. Καταφέραμε να διεκπεραιώσουμε ένα μεγάλο κομμάτι των έργων του προγράμματος μέχρι τώρα, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που προέκυψαν από την πανδημία. Συνεχίζουμε με στόχο τη βελτίωση όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας».
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ