Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν έπρεπε να υπάρχει διάβαση πεζών που να συνδέει την Τρίτση στο...

Δεν έπρεπε να υπάρχει διάβαση πεζών που να συνδέει την Τρίτση στο ύψος της Μαιάνδρου;

Όσοι περπατούν στην περιπατητική οδό της Αντώνη Τρίτση και έρχονται από τα δυτικά της οδού Μαιάνδρου, πρέπει να διασχίσουν τη Μαιάνδρου, την κεντρική οδό του Ευόσμου από και προς την περιφερειακή οδό, χωρίς να υπάρχει διάβαση πεζών, πράγμα που είναι επικίνδυνο.

Διάβαση στο σημείο ακριβώς που διασταυρώνεται η Τρίτση με τη Μαιάνδρου είναι γεγονός ότι δεν μπορεί να γίνει, γιατί λίγα μέτρα βορειότερα είναι η διασταύρωση με την περιφερειακή οδό. Μπορεί όμως να δημιουργηθεί διάβαση πεζών επί της Μαιάνδρου, κάποια μέτρα πριν διασταυρώσει η Μαιάνδρου την Τρίτση, ώστε οι πεζοί που κινούνται στην Τρίτση και πρέπει να διασχίσουν τη Μαιάνδρου να το κάνουν με ασφάλεια.

Αυτή τη στιγμή και έτσι όπως έχει η κατάσταση, εύκολα μπορεί να γίνει ατύχημα. Κι αν δεν γίνει ατύχημα, μπορεί να γίνει συμπλοκή γιατί κάποιοι οδηγοί θεωρούν σκόπιμο να εξυβρίσουν πεζούς που διασχίζουν τη Μαιάνδρου χωρίς να υπάρχει διάβαση, λες και σταματούν εκεί που υπάρχουν διαβάσεις.

Ας φροντίσει η διοίκηση του δήμου να λύσει το ζήτημα της διάβασης στο συγκεκριμένο σημείο για να μην υπάρξουν ατυχήματα. Βέβαια, μάλλον ζητάμε πολλά αφού εδώ και πολύ καιρό κεντρικές διαβάσεις του δήμου έχουν ξεβαφτεί και ούτε καν φαίνονται. Θα υπάρξουν βέβαια οπαδοί της σημερινής διοίκησης που θα αναρωτηθούν αν οι διαβάσεις βάφονταν και φαίνονταν επί προηγούμενων διοικήσεων!

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ