Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ γραφειοκρατία θα φταίει για ότι δεν θα κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού!

Η γραφειοκρατία θα φταίει για ότι δεν θα κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού!

Άρχισαν τα όργανα!

Στο μέσο της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού, ξεφουρνίστηκε και το τέρας της γραφειοκρατίας που εξαιτίας του γίνονται πράγματα πολύ αργά! Τα μέλη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι νέα και σαν νέα δεν γνώριζαν  το πόσο μεγάλο είναι το τέρας της γραφειοκρατίας! Το είχαν αντιμετωπίσει, βέβαια, ως πολίτες, αλλά ούτε που φαντάζονταν πόσο πιο θηριώδες θα το αντιμετωπίσουν ως αιρετοί!

Στη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός είπε, εκτός των άλλων, ότι σαν πολίτης ήξερε το τέρας της γραφειοκρατίας αλλά λίγο. Όταν από πολίτης έγινε δήμαρχος το αντιμετώπισε σε μεγάλο βαθμό, καθώς αργούν απίστευτα πράγματα που θεωρούσε ότι θα γίνονταν πολύ γρήγορα, εξαιτίας των παραλογισμών που υπάρχουν στους διεκπαιρεωτικούς μηχανισμούς.

Ας ετοιμάζονται λοιπόν οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να ακούσουν ως δικαιολογία, γι’ αυτά που δεν θα γίνουν στο δήμο, την ιστορία της γραφειοκρατίας διανθισμένη από την ιστορία των νέων αιρετών που δεν γνώριζαν πόσο τρομερό θηρίο είναι! Το πόσο φοβερό θηρίο είναι η γραφειοκρατία, το γνωρίζουν όλοι. Το ζήτημα είναι το τι κάνει μια δημοτική αρχή για να την ξεπεράσει. Το ερώτημα λοιπόν προς το δήμαρχο και τη διοίκησή του είναι τι κάνουν για να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία. Και μην πουν ότι δεν ξεπερνιέται. Μια χαρά η διοίκηση ξεπέρασε τη γραφειοκρατία σε συγκεκριμένα ζητήματα παίρνοντας αποφάσεις αστραπιαία. Με τον ίδιο τρόπο ας ξεπεραστεί το τέρας της γραφειοκρατίας και σε άλλα ζητήματα, προκειμένου για να επωφεληθούν οι κάτοικοι του δήμου.

Κ. Τσ.

«Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προσέφερε στους πολίτες το καλύτερο των δυνατοτήτων της»
Ξανά υποψήφιος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για να ολοκληρώσει κάποια πράγματα που ξεκίνησαν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ