Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη θα έχει επιδιορθωθεί η στέγη του Συλλόγου...

Μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη θα έχει επιδιορθωθεί η στέγη του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Ιουλίου 2021, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης έθεσε για μία ακόμα φορά το θέμα της στέγης του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» που τρέχει νερά, με αποτέλεσμα εντός των χώρων του Συλλόγου να επικρατεί καταστροφή. Ο κύριος Ναθαναηλίδης θύμισε ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου έκαναν τουλάχιστον τρεις συναντήσεις με μέλη της διοίκησης του δήμου, αρχής γενομένης με τον ίδιο τον δήμαρχο πριν ακόμη αναλάβει καθήκοντα. Ο κύριος Ναθαναηλίδης ανέφερε πως η στέγη του Συλλόγου Ποντίων είναι σε χειρότερη κατάσταση από το ταβάνι της Υπηρεσίας Εσόδων του δήμου, που έπεσε πριν λίγο διάστημα.

«Κάθε χρόνο λέτε ότι θα το φτιάξετε. Κάθε χρόνο έρχεται όμως ο χειμώνας και η στέγη μένει έτσι. Φέτος το χειμώνα η πανδημία έκλεισε τους συλλόγους κι έτσι δεν φάνηκε η κατάσταση. Τον επόμενο χειμώνα μπορεί να μην είναι έτσι και εν πάση περιπτώσει υπάρχει ανακολουθία των δηλώσεων και των πράξεών σας. Τι θα κάνετε φέτος το καλοκαίρι; Επειδή το καλοκαίρι γίνονται αυτές οι δουλειές, δεν γίνονται το χειμώνα, γιατί το χειμώνα δεν μπορεί να αλλάξει η μόνωση. Θα αλλάξει φέτος το καλοκαίρι η μόνωση;», ολοκλήρωσε την αναφορά του στο ζήτημα ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης. Η αλήθεια είναι πως αν φέτος οι σύλλογοι ήταν ανοιχτοί, ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει.

«Η επιδιόρθωση της στέγης του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή” είναι μία από τις προτεραιότητές μας. Τα μηνύματα είναι θετικά γιατί έρχεται το επόμενο χρονικό διάστημα η προμήθεια των μονώσεων. Η στέγη του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου θα γίνει, όπως έχουμε υποσχεθεί, μέχρι τέλη Αυγούστου, το πολύ μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη», απάντησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης.

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ