Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΞανά υποψήφιος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για να ολοκληρώσει κάποια πράγματα που ξεκίνησαν!

Ξανά υποψήφιος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για να ολοκληρώσει κάποια πράγματα που ξεκίνησαν!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός είπε πως θέλει να πιστεύει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος το 2023, ώστε να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα που ξεκίνησαν.

Δεν γνωρίζουμε ποια πράγματα εννοεί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου. Εμείς αυτά τα δύο χρόνια της θητείας του ακούσαμε μόνο μεγάλα λόγια. Έργα προς το παρόν δεν έχουμε δει να δρομολογούνται. Εκτός κι αν εννοεί τις ασφαλτοστρώσεις και τα απορριμματοφόρα.

Κατά τα άλλα, στα δύο χρόνια της διοίκησής του είδαμε να παραδίδεται δημοτική περιουσία (Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού) στην Εκκλησία και να ετοιμάζεται ο δήμος να πληρώσει ενοίκιο στην Εκκλησία για τα κτίρια που έχτισε ο ίδιος. Είδαμε επίσης να λαμβάνεται χορηγία από την ELPEDISON παρά την αντίθετη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και επίσης είδαμε μανιώδεις προσπάθειες από τη διοίκηση να αποκαταστήσει τις σχέσεις του δήμου με τα ΕΛΠΕ, ενώ ο δήμος πνίγεται στη δυσοσμία, που ακόμη και τώρα τα ΕΛΠΕ δεν παραδέχονται ότι προέρχεται από αυτά. Είδαμε επίσης τη διοίκηση να προσπαθεί να δώσει ένα βαρβάτο ενοίκιο για τα δημοτικά γήπεδα που βρίσκονται στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, γιατί αυτά ανήκουν στο κράτος, ενώ θα έπρεπε να ανήκουν στο δήμο. Επί της σημερινής διοίκησης γκρεμίστηκε το κλειστό γυμναστήριο στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, το οποίο είχε χτιστεί με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με χρήματα των Ελλήνων πολιτών δηλαδή, χωρίς να γίνει καμία προσπάθεια να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη.

Ας ελπίσουμε ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, αν θέσει ξανά υποψηφιότητα και εκλεγεί, να μην έχει σκοπό να ολοκληρώσει κι άλλα παρόμοια έργα με τα παραπάνω που ολοκλήρωσε στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του, γιατί τα μόνα έργα που έκανε η διοίκησή του μέχρι τώρα είναι τα παραπάνω.

Κ. Τσ.

«Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προσέφερε στους πολίτες το καλύτερο των δυνατοτήτων της»
Η γραφειοκρατία θα φταίει για ότι δεν θα κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ