Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑφού κάηκαν που κάηκαν, γιατί να μην πάρουν χορηγίες;

Αφού κάηκαν που κάηκαν, γιατί να μην πάρουν χορηγίες;

Επιδίωξη στις περιοχές που κάηκαν δεν πρέπει να είναι η αναδάσωση. Πρέπει να είναι οι χορηγίες από αυτούς που μπορούν και θα τους επιτραπεί να επενδύσουν σ’ αυτές. Αυτές τις ημέρες έχουν φαγωθεί ορισμένοι κακοπροαίρετοι, για παράδειγμα, με τις ανεμογεννήτριες και γράφουν ότι εκεί που κάηκαν τα δέντρα, θα φυτρώσουν ανεμογεννήτριες. Και γιατί να μη φυτρώσουν; Ας φυτρώσουν. Το ζήτημα είναι να δώσουν καμιά χορηγία!

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έτσι θα κάναμε. Μάλιστα θα βάζαμε και ιδεολογικό υπόβαθρο! Θα λέγαμε, δηλαδή, ότι αν δεν πάρουμε χορηγίες θα είμαστε διπλά χαμένοι γιατί και μας καίνε και αρνούμαστε να πάρουμε χορηγίες από αυτούς που μας καίνε. Στο τέλος της γραφής γιατί να μην πάρουμε χορηγίες, αφού μας καίνε; Τουλάχιστον η ζημιά να είναι μόνο αυτά που έκαψε η φωτιά και όχι η απώλεια των χορηγιών!

Υπερβολές θα σκεφτεί κανείς. Κι όμως μόνο υπερβολές δεν είναι, αφού στο δήμο το τελευταίο διάστημα αυτό που προσπαθούν να διασπείρουν ορισμένοι είναι ότι αφού μας πνίγουν στη δυσοσμία γιατί να μην μας δώσουν και χορηγία; Εάν δεν πάρουμε τις χορηγίες τους είμαστε διπλά χαμένοι, αφού και με τη δυσοσμία ζούμε και χορηγίες δεν παίρνουμε. Ωραίο επιχείρημα το οποίο ακούγεται χωρίς να κοκκινίζουν από ντροπή αυτοί που το ξεστομίζουν.

Γ. Παπαδ.

Οι λόγοι που κάηκε η μισή Ελλάδα είναι οι ίδιοι για τους οποίους ο δήμος πνίγεται στη δυσοσμία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ