Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκινούν οι κατ' οίκον εμβολιασμοί και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ξεκινούν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 9 Αυγούστου, στις 8 το πρωί, το πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμών κατά του κορονοϊού, για την προστασία του ευάλωτου πληθυσμού, στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ.
Τηρώντας τις οδηγίες της Π.Φ.Υ και του Ε.Ο.Δ.Υ, με έναν γιατρό και  έναν νοσηλευτή από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, με οδηγό και αυτοκίνητο του Δήμου, και σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ, ο κατ οίκον εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson είναι πλέον γεγονός .
Σήμερα πρώτη μέρα των εμβολιασμών κατ οίκον, στην κινητή μονάδα θα μετέχει και η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ευόσμου κ. Ρένα Οικονομίδου.

«Συνεχίζουμε να είμαστε από την πρώτη μέρα στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας, συνεχίζουμε να συμμετέχουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για την επιστροφή μας στην κανονικότητα, συνεχίζουμε να προασπιζόμαστε την δημόσια υγεία, και από ήμερα  το πρωί με μια κινητή μονάδα του Δήμου μας και για όσο καιρό απαιτηθεί, θα εξυπηρετούμε και όσους συνδημότες μας, αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα και χρειάζονται την βοήθεια μας για να εμβολιασθούν» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.
Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, οι υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας από σήμερα εντάσσονται και στο νέο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών κατ οίκον και καλoύμε όλους όσοι αδυνατούν να μετακινηθούν και επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ’ οίκον, να υποβάλλουν αίτηση εμβολιασμού είτε στο Φαρμακείο της γειτονιάς τους, είτε στον θεράποντα γιατρό τους, είτε στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου στα τηλέφωνα 2310 387772, 2310387771, για να προγραμματιστεί έγκαιρα ο εμβολιασμός τους .

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ