Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔημοτικοί σύμβουλοι που βασανίζουν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου!

Δημοτικοί σύμβουλοι που βασανίζουν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Ιουλίου 2021 και συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση του κανονισμού λειτουργίας του Πολυλειτουργικού Κέντρου Ελευθερίου Κορδελιού κι ενώ ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δικηγόρος στο επάγγελμα, Γιώργος Χατζηβρέττας, έκανε πολύ χρήσιμες και ουσιαστικές επισημάνσεις, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρούμελης τον διέκοψε λόγω του ότι ξεπέρασε το χρόνο.

Όταν ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, που έλαβε το λόγο μετά τον κύριο Χατζηβρέττα, είπε ότι θα έπρεπε να αφεθεί να εκθέσει ο Γιώργος Χατζηβρέττας το σκεπτικό του για να εξαντληθεί η συζήτηση ενός σοβαρού θέματος και να μην μείνουν εκκρεμότητες, ο κύριος Ρούμελης είπε ότι «εσείς θέλετε να κάνουμε Δημοτικά Συμβούλια επτάωρα για να ικανοποιείτε κάποιες εσωτερικές σας ανάγκες, αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω»!

Στην κουβέντα αυτή κουβέντα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου η αντίδραση του κυρίου Χατζηβρέττα ήταν να καλέσει τον κύριο Ρούμελη να μην αδικεί το Δημοτικό Συμβούλιο με τέτοιες κουβέντες, ενώ ο κύριος Ναθαναηλίδης τον ρώτησε εάν τους θεωρεί μαζοχιστές που θέλουν να τον βασανίσουν.

Δηλαδή κατά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι, σίγουρα μεταξύ αυτών ο κύριος Χατζηβρέττας και ο κύριος Ναθαναηλίδης γιατί σ’ αυτούς απευθυνόταν, οι οποίοι δεν μιλούν για να βοηθήσουν τη λειτουργία του Συμβουλίου ώστε να παρθούν ορθές αποφάσεις, αλλά μιλούν για να ικανοποιήσουν τις εσωτερικές τους ανάγκες! Είναι άραγε η παραπάνω κουβέντα, κουβέντα για να την απευθύνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε δημοτικούς συμβούλους;

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ