Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆλλα μέτρα και άλλα σταθμά απέναντι στις βιομηχανίες και στους εργαζόμενους του...

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά απέναντι στις βιομηχανίες και στους εργαζόμενους του δήμου

Είναι απορίας άξιο που ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν θα ανακαλέσει την αποδοχή της δωρεάς της ELPEDISON, μετά τη θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε η ενέργεια αυτή στην κοινωνία του δήμου, αλλά και επειδή είναι μια δωρεά η οποία δεν υπάρχει στα βιβλία του δήμου σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο! Προφανώς στις παρατυπίες, όταν εμπλέκονται βιομηχανίες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όταν, πριν λίγο καιρό, χρειάστηκε μέλη της διοίκησης να στηρίξουν με την ψήφο τους το δίκαιο αίτημα εργαζομένων να μονιμοποιηθούν γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, καταψήφισαν γιατί η υπερψήφιση ήταν παράνομη και φοβούνταν μήπως διωχθούν από τη Δικαιοσύνη και χάσουν το σπίτι τους. Τώρα που ψήφισαν και στηρίζουν την αποδοχή μιας χορηγίας, η οποία ποτέ δεν έχει εγγραφεί στα βιβλία του δήμου, δεν φοβήθηκαν και δεν φοβούνται καθόλου μην τυχόν χάσουν το σπίτι τους.

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά κάποιον δημοτικών συμβούλων της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, απέναντι στους εργαζομένους του δήμου και απέναντι στις βιομηχανίες.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ