Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ8 Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ευόσμου καταγγέλλουν τον πρόεδρο της Κοινότητας

8 Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ευόσμου καταγγέλλουν τον πρόεδρο της Κοινότητας

Καταγγελία κατά του Προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου

Με αφορμή την χθεσινή (19/07/2021) συνεδρίαση της κοινότητας Ευόσμου καταγγέλλουμε τον πρόεδρο της κοινότητας Ευόσμου για τους εξής λόγους…

1) Στην χθεσινή συνεδρίαση και στην συζήτηση του θέματος ο κ Πασχαλέρης Σωκράτης ενημέρωσε τον κ πρόεδρο ότι η κα Αποστολάκη Μαρία βρίσκεται στην είσοδο του Δημαρχείου για αρκετή ώρα, να ξεκλειδώσει κάποιος την είσοδο ώστε να παρευρεθεί στην συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης απ’τον ίδιο χώρο που συμμετέχουν ο κ Φωτιάδης (Πρόεδρος) και η κα Γκαγκανιάρη (Αντιπρόεδρος)

Ο κ Πρόεδρος με αυταρχικό ύφος ανέφερε πως δεν θα δεχτεί την κα Αποστολάκη Μαρία στην ψήφιση του θέματος για τον λόγο ότι δεν συμμετείχε απ’ την αρχή του θέματος!

Να αναφέρουμε πως το περιστατικό αυτό έχει ξανασυμβεί με την κα Μάλλιου Μαρία η οποία ψήφισε κανονικά!!!

2) Ο κ πρόεδρος δημοσιεύει στα Μέσα μαζικής Δικτύωσης πως για την έλλειψη απαρτίας στα συμβούλια της Κοινότητας ευθύνονται όλοι οι άλλο εκτός από αυτόν.

Να υπενθυμίσουμε πως το σώμα έχει πάρει ομόφωνα απόφαση να πραγματοποιούνται τα Συμβούλια τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη κατά τις απογευματινές ώρες.

Ο κ Φωτιάδης συγκαλεί Συμβούλιο Τρίτη στις 14:00.

Ποιος ευθύνεται τελικά για την έλλειψη απαρτίας;;;;

3) Με την αυταρχική του συμπεριφορά και με την μέθοδο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» προκαλεί διαρκώς τους συναδέλφους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνέχεια εντάσεις.

4) Κατά την διάρκεια ομιλίας των συναδέλφων, κλείνει τα μικρόφωνα με αποτέλεσμα να κρατάει τις λέξεις τις οποίες θέλει ο ίδιος (ηχογραφούνται)

5) Όποιοι συνάδελφοι τον ασκούν «σκληρή αντιπολίτευση» και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις… αναφέρει διαρκώς πως τον απειλούν και ότι τα λεγόμενα τους μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για συκοφαντική δυσφήμιση .

Τελικά ποιος απειλεί ποιον;!

6) Έλλειψη γνώσης του Προέδρου επί των θεμάτων. Αδυνατεί να  αναλύσει τα θέματα με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το Σώμα να πάρει θέση και τις περισσότερες φορές τα θέματα καταψηφίζονται!

Εδώ και 1,5 περίπου χρόνο, έπειτα από πρόταση του κ Πασχαλέρη Σωκράτη η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα, να μεταδίδεται live στο κανάλι του Δήμου και οι συνεδριάσεις της κοινότητας Ευόσμου ώστε να παρακολουθεί όποιος επιθυμεί τις συνεδριάσεις και να βγάζει τα συμπεράσματα μόνος του!

Μετά από τόσο καιρό δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση γιατί δεν μεταδίδονται live οι συνεδριάσεις.

(Όπως συνηθίζεται άλλωστε να μην παίρνουμε απαντήσεις για τα διάφορα θέματα)

Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ευόσμου

1) Πασχαλέρης Σωκράτης

2) Τράικος Αριστείδης

3) Χατζηβρέττα Ελένη

4) Αγγελόπουλος Στέλιος

5) Αποστολάκη Μαρία

6) Τσιαπανίτης Βασίλειος

7) Χατζηβρέττας Βασίλειος

8 ) Γιαννακόπουλος Στέλιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ