Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας» σήμερα 20 Ιουλίου στο πλαίσιο του 5ου...

«Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας» σήμερα 20 Ιουλίου στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων

Με την παιδική θεατρική παράσταση «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας» συνεχίζεται το 5ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, προσφέροντας δωρεάν ποιοτικές εναλλακτικές προτάσεις, ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες που παραμένουν στην πόλη.

Σήμερα ΤΡΙΤΗ 20/7/2021 21:00 μ.μ

ΠΑΡΚΟ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΥΟΣΜΟΥ

Παιδική Θεατρική Παράσταση από τις Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος με τίτλο «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Πρόκειται για ένα θεατρικό κείμενο βασισμένο στο κλασσικό παραμύθι. Οι δύο βασικοί ήρωες, ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντιούνται λίγο καιρό μετά από όσα συνέβησαν στο σπίτι της γιαγιάς και καλούνται να συνεργαστούν προκειμένου να δώσουν συγχώρεση στον Λύκο όλα τα ζώα του δάσους. Σε αυτό το ταξίδι βοηθοί είναι τα παιδιά-θεατές, τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά στην δράση με διαδραστικό τρόπο και μουσική προσέγγιση.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από το Υπουργείο Πολιτισμού μέτρων προστασίας και προφύλαξης κατά της πανδημίας covid 19.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ