Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑδράνεια της διοίκησης για τις υποθέσεις συκοφάντησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Αδράνεια της διοίκησης για τις υποθέσεις συκοφάντησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Επί μία σχεδόν δεκαετία αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, μεταξύ αυτών δήμαρχοι και διευθυντές υπηρεσιών του δήμου, κατασυκοφαντήθηκαν με ανυπόστατες καταγγελίες και διασύρθηκαν στο πανελλήνιο. Όλες οι υποθέσεις των καταγγελιών κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη και κατέληξαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Κάποιες από αυτές οι καταγγέλλοντες τις κίνησαν και τις ξανακίνησαν χωρίς να γίνει κατορθωτό η Δικαιοσύνη να αλλάξει τις αποφάσεις της.

Μετά το οριστικό κλείσιμο από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων των καταγγελιών σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε ενημέρωση των Μέσων Ενημέρωσης και των πολιτών για την τελική έκβαση των πραγμάτων, πράγμα όμως που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει. Υπάρχει βέβαια η δικαιολογία της έκτακτης κατάστασης που περνάμε με την πανδημία του covid-19, αλλά η διοίκηση πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσει στην ενημέρωση των Μέσων Ενημέρωσης και των πολιτών για την έκβαση των καταγγελιών σε βάρος του δήμου. Το πανελλήνιο πρέπει να ενημερωθεί ότι τα όσα ακούστηκαν σε βάρος του δήμου ήταν ανυπόστατα.

Εκτός κι αν η διοίκηση τελικά αποφασίσει ότι έχουν δίκιο ο κύριος Αμανατιάδης και η κυρία Πεσματζόγλου ότι πρέπει να δοθεί «άφεση αμαρτιών» σε όσους κατήγγειλαν ανυπόστατα το δήμο και μάλιστα χωρίς οι καταγγέλλοντες να ζητούν συγχώρεση, αφού αρνούνται να ζητήσουν συγνώμη γι’ αυτά που κατήγγειλαν και που κρίθηκαν ανυπόστατα από τη Δικαιοσύνη. Εκτός κι αν τελικά η διοίκηση αποφασίσει να κάνει μια συνέντευξη τύπου στην οποία θα ζητήσει συγνώμη από τους καταγγέλλοντες, επειδή η Δικαιοσύνη δεν έκρινε βάσιμες τις καταγγελίες τους και δεν «σταύρωσε» αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ