Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤροποποιείται το σημερινό πρόγραμμα του 5ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων

Τροποποιείται το σημερινό πρόγραμμα του 5ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων

Με την προβολή της παιδικής ταινίας «Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι» συνεχίζονται  σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουλίου, στις 21.00 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, οι εκδηλώσεις του 5ου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Εκδηλώσεων, που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, προσφέροντας δωρεάν ποιοτικές εναλλακτικές προτάσεις,  ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες που παραμένουν στην πόλη.

Η προγραμματισμένη επίσης για σήμερα θεατρική παράσταση «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας» που θα παρουσιαζόταν στο αμφιθέατρο του Πάρκου Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό από τις Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω ασθένειας συντελεστή της παράστασης.

Για τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της παράστασης θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ  «Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι»

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πίθηκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ