Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔεν θα ασκηθεί αναίρεση κατά της απόφασης του εισαγγελέα να θέσει την...

Δεν θα ασκηθεί αναίρεση κατά της απόφασης του εισαγγελέα να θέσει την υπόθεση στο αρχείο

Η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε να μην ασκηθεί αναίρεση από το δήμο κατά της απόφασης του εισαγγελέα να θέσει στο αρχείο την υπόθεση προσφυγής του δήμου κατά προσώπων που τον κατήγγειλαν για ανύπαρκτο σκάνδαλο.

Την πρόταση της διοίκησης του δήμου και συγκεκριμένα του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτή Δημάρχου Κώστα Σωτηράκη για αναίρεση υπερψήφισαν μόνο οι αντιδήμαρχοι Νέστορας Λαφαζανίδης και Χρήστος Δεμερτζής. Λευκό ψήφισαν οι αντιδήμαρχοι Κώστας Αμανατιάδης και Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου. Κατά ψήφισαν οι κύριοι Γιάννης Καμαρινός, Χρήστος Αντίνου και Νίκος Ζυγάς. Ο κύριος Γιώργος Μαξούρας, που αναπλήρωνε τον Πέτρο Σούλα, ψήφισε κατά γιατί τα ίδια τα μέλη της διοίκησης δεν στήριξαν την πρόταση της διοίκησης.

Οι κύριοι Κώστας Σωτηράκης και Πέτρος Σούλας δεν είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ψηφοφορία γιατί ήταν καταγγελλόμενοι στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο κύριος Πέτρος Σούλας ως απλό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής μπορούσε να αντικατασταθεί από τον κύριο Μαξούρα, ενώ ο κύριος Σωτηράκης ως πρόεδρος της Επιτροπής δεν μπορούσε να αναπληρωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ