Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΌαση δροσιάς από τον καύσωνα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

Όαση δροσιάς από τον καύσωνα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

Ανοιχτό και στη διάθεση όλων των πολιτών από την Παρασκευή 25 έως Κυριακή 27 Ιουνίου για την αντιμετώπιση των συνθηκών του καύσωνα

Ανοιχτό για όλους τους πολίτες θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται και αναμένεται να συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με εντολή του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, το Δημοτικό Κολυμβητήριο που βρίσκεται στο Πολυαθλητικό Κέντρο στην περιοχή του Κρυονερίου θα λειτουργήσει δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι αναζητήσουν μια εναλλακτική όαση δροσιάς.
Αναλυτικότερα, οι εγκαταστάσεις του Kολυμβητηρίου θα είναι ανοιχτές για το κοινό την Παρασκευή 25 Ιουνίου 09:00-16:30 και 20:30-22:00, ενώ το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου 09:00-14:00. Λόγω του κινδύνου εξάπλωσης της πανδημίας, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ιατρική βεβαίωση και αρνητικό test covid-19 (self test, rapid test ή PCR) ή με πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον 14 ημερών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται απ’ ευθείας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών: 2310 200327.

Δελτίο τύπου του δήμου Νεάπολης Συκεών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ