Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌαση δροσιάς από τον καύσωνα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κορδελιού Ευόσμου

Όαση δροσιάς από τον καύσωνα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κορδελιού Ευόσμου

Ανοιχτό και στη διάθεση όλων των πολιτών παραμένει από την Παρασκευή 25 Ιουνίου για την αντιμετώπιση των συνθηκών του καύσωνα

Ανοιχτό μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουλίου για όλους τους πολίτες θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κορδελιού Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται και αναμένεται να συνεχιστούν ολόκληρη την εβδομάδα.
Σύμφωνα με εντολή της διοίκησης του δήμου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο που βρίσκεται στην προέκταση της οδού Σμύρνης άνωθεν τη περιφερειακής οδού λειτουργεί δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του τριημέρου και θα συνεχίσει να λειτουργήσει δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι αναζητήσουν μια εναλλακτική όαση δροσιάς.
Αναλυτικότερα, οι εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου ήταν ανοιχτές για το κοινό την Παρασκευή 25 Ιουνίου 09:00-16:30 και 20:30-22:00, ενώ το Σάββατο 26 και σήμερα Κυριακή 27 Ιουνίου 09:00-14:00. Από αύριο Δευτέρα 28 Ιουνίου έως την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι ανοιχτές 09:00-16:30 και 20:30-22:00.

Τσάρλυ

ΥΓ1. Το κολυμβητήριο είναι αυτό το οποίο είχε ενταχθεί στα Ολυμπιακά Έργα και κείτεται μισοφτιαγμένο και εγκαταλελειμμένο.

ΥΓ2. Το κολυμβητήριο είναι αυτό για την ολοκλήρωση του οποίου η διοίκηση του δήμου εισέπραξε ένα μεγάλο «ΟΧΙ» από την κεντρική εξουσία και την απάντηση αυτή την ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο σαν να ανακοίνωνε ότι σήμερα είναι Κυριακή!

ΥΓ3. Το κολυμβητήριο είναι αυτό στο οποίο η διοίκηση του δήμου δεν πήγε την κυρία Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη για να το θαυμάσει κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στον τόπο μας.

ΥΓ4. Όλα τα παραπάνω με αφορμή τον καύσωνα και την ανακοίνωση του δήμου Νεάπολης Συκεών για το δημοτικό κολυμβητήριο Συκεών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ