Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου τιμά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

            Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπως έχει καθιερωθεί η 19η Μαΐου, θα τιμήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο της 15ης τακτικής συνεδρίασης του σώματος, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και ώρα 18.00.

            Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνεδρίασης, που θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA), ο Επίκουρος Καθηγητής της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. Κυριάκος Χατζηκυριακίδης θα παρουσιάσει το ιστορικό της Γενοκτονίας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι των τοπικών Συλλόγων Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου.

            Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν σύντομες τοποθετήσεις τόσο του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού, όσο και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

            Η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί με την “Έκδοση ψηφίσματος για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και Όλης της Καθ’ Ημάς Ανατολής”.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ