Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαρών στον πρόταση καθαρισμού και ασφαλτόστρωσης της οδού Ιπποδρομίου ψήφισαν οι Σύμβουλοι...

Παρών στον πρόταση καθαρισμού και ασφαλτόστρωσης της οδού Ιπποδρομίου ψήφισαν οι Σύμβουλοι της διοίκησης

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Κοινοτικός Σύμβουλος Ευόσμου Σωκράτης Πασχαρέλης σχετικά με την πρότασή του για καθαρισμό και ασφαλτόστρωση της οδού Ιπποδρομίου και τη στάση που κράτησαν απέναντί της οι σύμβουλοι της διοίκησης Μανδαλιανού:

«Δυστυχώς κάποιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι απ’ τη Νέα Πνοή (παράταξη Δημάρχου) ενδιαφέρονται μόνο για εκδηλώσεις εντυπωσιασμού (εν μέσω πανδημίας) χωρίς να αναφέρουν στο συμβούλιο πότε, πως και τι ακριβώς θα γίνει και ψηφίζουν παρών σε έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας!

Πρόταση για καθαρισμό και ασφαλτόστρωση της οδού Ιπποδρομίου

Ο Πρόεδρος εισηγούµενος το 1ο θέμα ΕΚΤΟΣ της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Συμβουλίου της Κοινότητας την εισήγηση του Κοινοτικού Συμβούλου κ. Πασχαλέρη Σωκράτη σύμφωνα µε την οποία:

Η Οδός Ιπποδρομίου είναι ένας χωματόδρομος περίπου 300 μέτρων. Κατά μήκος του δρόμου υπάρχουν αρκετά σκουπίδια και χόρτα τα οποία σε πολλά σημεία ξεπερνούν τα δύο μέτρα. Από την νότια πλευρά συνορεύει µε το στρατόπεδο Παπακυριαζή και από την βόρεια πλευρά µε συγκροτήματα οικοδομών.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Να καθαριστούν άμεσα τα χόρτα και τα απορρίμματα και να ενταχθεί στον προϋπολογισμό για την άμεση ασφαλτόστρωση του δρόμου. Το συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση,

Αποφασίζει ομόφωνα  επί των καταμετρούμενων

Να γίνει καθαρισμός άμεσα από τα χόρτα και τα απορρίμματα στην οδό Ιπποδρομίου και να ενταχθεί στον προϋπολογισμό για την άμεση ασφαλτόστρωση του δρόμου.

-Οι Κοινοτικοί Σύµβουλοι κ.κ. Βαρσαµά Μαρία, Μάλλιου Μαρία, Χλωρός Ηλίας δηλώνουν παρών.

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 24/2021»

Η ανάρτηση του κυρίου Πασχαρέλη καταλήγει με τα παρακάτω:

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου Βασίλη Τσιαπανίτη, Άρη Τράικο, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Ελένη Χατζηβρέττα, Βασίλη Χατζηβρέττα που στήριξαν και ψήφισαν την πρότασή μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ