Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑφού ο δήμος δεν έκανε καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό, κάνει εκδήλωση...

Αφού ο δήμος δεν έκανε καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό, κάνει εκδήλωση για την επόμενη μέρα!

Τι κι αν μάλλιασε η γλώσσα των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και κυρίως της Μαρίας Πασχαλίδου να επιμένουν εδώ και μήνες ότι πρέπει να γίνει μια καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων του δήμου για τον κορονοϊό, τι κι αν στο δήμο μας είχαμε φαινόμενα αρνητών της μάσκας και των self-tests και γι’ αυτό επιβαλλόταν καμπάνια ενημέρωσης, τι κι αν στο δήμο μας βρέθηκαν ορισμένοι να πουν ότι μας επέβαλαν τοπικό lockdown για να φέρουν μετανάστες στον τόπο μας με εμάς κλεισμένους στα σπίτια, τι κι αν η καμπάνια ενημέρωσης ίσως χρειαζόταν στον δήμο μας περισσότερο απ’ ότι σε οποιονδήποτε άλλον δήμο! Στον δήμο μας αυτή η καμπάνια δεν έγινε ποτέ.

Τώρα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, που δεν έκανε καμιά καμπάνια ενημέρωσης για να μην διαδίδονται και επικρατούν θεωρίες συνομωσίας σε μερίδα των κατοίκων του, διοργανώνει ομιλία για τη μετάβαση στην επόμενη του κορονοϊού μέρα! Με χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ασφυκτικά γεμάτες με εκατοντάδες διασωληνωμένους, με τους νεκρούς να πλησιάζουν στη χώρα τους 10.000, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα πραγματοποιήσει ομιλία για την επόμενη μέρα, σαν και έχουμε τελειώσει με τον κορονοϊό και όλα αυτά συμβαίνουν με έναν βροχερό καιρό και μία υγρασία στα ύψη να ευνοούν τη διάδοση των κάθε είδους ιών!

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ένα χρόνο μετά την αρχή της πανδημίας, θα μας μιλήσει για την επόμενη ημέρα της πανδημίας, με την πανδημία να βρίσκεται στην κορύφωσή της. Αντί ο δήμος να μιλάει για μέτρα προστασίας, αντί να κάνει καμπάνια ενημέρωσης για μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, θα μας μιλήσει για την επόμενη ημέρα καλλιεργώντας τον εφησυχασμό! Μετά φταίει ο κόσμος που βγαίνει μαζικά στους δρόμους! Μα αφού του μιλούν για την επόμενη ημέρα, ενώ ακόμη βρισκόμαστε στην καρδιά της πανδημίας. Βέβαια γι’ αυτήν την επόμενη ημέρα ακούμε από το προηγούμενο καλοκαίρι και η επόμενη ημέρα ακόμη δεν ήρθε. Εδώ και έναν χρόνο οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες και βγαίνουμε από την καραντίνα! Ας ελπίσουμε ότι με αυτήν την ιστορία της επόμενης ημέρας δεν θα περάσουμε έναν ακόμα χρόνο με τον κορονοϊό ή κάποια μετάλλαξή του!!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ