Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑρνητική δημοσιότητα για μία ακόμα φορά στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Αρνητική δημοσιότητα για μία ακόμα φορά στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Δεν έφταναν σ’ αυτόν τον δήμο οι αμέτρητες και ασταμάτητες αβάσιμες καταγγελίες που τον παρουσίαζαν ως δήμο κλεφτών και λαμογιών, ήρθε από πάνω η παρελκυστική δράση συνομωσιολόγων, οι οποίοι αντιδρούν στα μέτρα που λαμβάνονται από την πολιτεία για τον περιορισμό της πανδημίας με τελευταίο τους κατόρθωμα τη δράση κατά των self test στα σχολεία.

Από το πρωί τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρονται στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου με πολύ αρνητικό τρόπο, εξαιτίας της δράσης όλων αυτών των συνομωσιολόγων που δεν βλέπουν να κινδυνεύει η δημόσια υγεία από το γεγονός ότι γέμισαν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, αλλά βλέπουν να κινδυνεύουν οι ατομικές τους ελευθερίες επειδή επιβάλλεται το self test.

Καθώς καθημερινά ο αριθμός των διασωληνωμένων από κορονοϊό αυξάνεται και ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό οδεύει προς τους 10.000, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να πάρει άμεσα πρωτοβουλία και να αρχίσει καμπάνια ενημέρωσης για τον περιορισμό του κορονοϊού ξεκινώντας από τα Λύκεια. Δεν είναι δυνατόν επιστήμονες ιατροί αιρετοί του δήμου να παρατηρούν τη δράση των συνομωσιολόγων χωρίς να κάνουν τίποτα.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ