Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός πρέπει να περάσει από τα Λύκεια και να...

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός πρέπει να περάσει από τα Λύκεια και να μιλήσει ως γιατρός

Δυστυχώς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και δυστυχώς στο βωμό της βουλευτικής έδρας οι ωραίοι μαθητές ωραία καίγονται σε ρόλο αμνού! Η μυρωδιά εθνικών εκλογών έχει θέσει σε εγρήγορση διάφορους και στον δήμο μας, οι οποίοι μετά τη θεωρία συνομωσίας περί επιβολής τοπικού ολικού lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου η πολιτεία να εγκαταστήσει μετανάστες, τώρα προσπαθούν να «ποτίσουν» μαθητές και γονείς με άλλη συνομωσιολογική θεωρία σχετικά με τα self test.

Η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να αντιδράσουν σε τέτοιες οπισθοδρομικές προσπάθειες. Ορισμένοι, από την αρχή της πανδημίας, στέκονται μηδενιστικά απέναντι στην επιστήμη και στα επιτεύγματά της, κραυγάζοντας «όχι στις μάσκες, όχι στα εμβόλια, όχι στα self test». Προσπαθούν να γυρίσουν την ανθρωπότητα στις σπηλιές, εκμεταλλευόμενοι την πανδημία του covid-19 και την αβεβαιότητα που έχει δημιουργηθεί.

Είναι άλλο πράγμα η επιστημονική αλλά και η πολιτική κριτική στον τρόπο διαχείρισης εμβολίων και φαρμάκων, στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας και είναι άλλο πράγμα οι αντιεπιστημονικές θεωρίες συνωμοσίας που παλεύουν να «κάψουν» το μυαλό των παιδιών, ώστε να μπορέσουν κάποιοι να γίνουν βουλευτές πατώντας πάνω στις στάχτες της επιστήμης. Εκείνη η καμπάνια ενημέρωσης για τον covid-19, που πρότεινε η κυρία Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, πρέπει να ξεκινήσει εδώ και τώρα και πρέπει να αρχίσει από τα Λύκεια.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, πρέπει να περάσει ως γιατρός από τα Λύκεια και να μιλήσει για όλες αυτές τις αντιεπιστημονικές θεωρίες. Υπάρχουν εκλεγμένοι ιατροί στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Βασίλης Ανδρεάδης από την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, ο κύριος Παναγιώτης Φωτιάδης, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευόσμου, που μπορούν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια καμπάνια αφενός για να ενημερώσουν τους μαθητές για τον covid-19 και αφετέρου να δώσουν τέλος σε όλες αυτές τις αντιεπιστημονικές θεωρίες.

Το ίδιο μπορεί να κάνει ο δήμος διαδικτυακά για γυμνάσια και δημοτικά. Μπορεί να οργανώσει επίσης μια διαδικτυακή ημερίδα και αυτό πρέπει να γίνει τώρα για να σταματήσει επιτέλους η προσπάθεια ορισμένων να γυρίσουν πίσω τον κόσμο στις σπηλιές με τις απαράδεκτες αντιεπιστημονικές θεωρίες τους, που όμως αποτελούν το εισιτήριο για την είσοδό τους στη Βουλή.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ