Τελευταία

  Μαρία Πασχαλίδου: Πουθενά στον κανονισμό των κοιμητηρίων δεν γράφονται τέτοια πράγματα

  14-04-2021

  Κατά την τοποθέτησή της στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη, η κυρία Πασχαλίδου τόνισε ότι πουθενά στον κανονισμό των Κοιμητηρίων Δυτικής Θεσσαλονίκης δεν γράφονται αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση των τριών δημάρχων περί του τρόπου ταφής των απόρων, ότι δηλαδή ο θανών μπορεί να ταφεί είτε σε φέρετρο είτε καλυμμένος με ένα σεντόνι, είτε τοποθετημένος σε ειδικό σάκο.

  Είναι απορίας άξιο πώς η ανακοίνωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού και του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου γράφει κάτι το οποίο δεν ισχύει, όπως είπε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου η κυρία Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού.

  Εκτός όμως από τα παραπάνω, η κυρία Πασχαλίδου στην τοποθέτησή της ανέφερε ότι στον Οργανισμό των Κοιμητηρίων δεν γνώριζαν την ανακοίνωση των τριών δημάρχων και επίσης τόνισε ότι αυτή η ανακοίνωση εμφανίστηκε μόνο στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και σε κανέναν άλλον δήμο. Όλα αυτά που ανέφερε η κυρία Πασχαλίδου δημιουργούν μεγάλα και πολλά ερωτηματικά σχετικά με την ανακοίνωση των τριών δημάρχων.

  Τα. Σ.

  You must be logged in to post a comment Login