Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ...

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!
Μία σοφή παροιμία του ελληνικού λαού λέει: “Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται”. Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας, είναι ακόμη μία μεγάλη και περίτρανη απόδειξη για τους δημότες μας ότι η πολλά υποσχόμενη “Νέα Πνοή με Ήθος και Όραμα” δεν μπορεί να προσφέρει απολύτως τίποτα.
Αντί ο δήμαρχος κ. Μανδαλιανός να απαντήσει στις ερωτήσεις των επικεφαλής των συνδυασμών και των δημοτικών συμβούλων, με αποδείξεις και επιχειρήματα, με σοβαρότητα και πειθώ, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του που αντιμετώπισε με χαλαρότητα την πανδημία του κορονοϊού και τώρα τρέχει και δεν φτάνει που είναι κλειστές οι υπηρεσίες του δήμου, απαντούσε με εκνευρισμό και ελαφρότητα, με εξυπναδίστικες ατάκες και ειρωνίες.
Εδώ και ένα χρόνο δεν αντιλήφθηκαν ούτε αυτός ούτε οι πολυτάλαντοι συνεργάτες του, ότι για τις επιχειρήσεις και τα εμπορικά καταστήματα, την όποια στρατηγική βοήθειας και αντιμετώπισης της κρίσης της πανδημίας με επιχορηγήσεις και απαλλαγές την ανέλαβαν δύο υπουργεία: Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και το Υπουργείο Οικονομικών. Αντί λοιπόν να στείλουν εκεί την επιστολή για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο δήμαρχος την έστειλε στις 1 Μαρτίου στον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και ακόμη περιμένει απάντηση!!
Δείτε το βίντεο από την χθεσινή συνεδρίαση στην επίσημη σελίδα του δήμου στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=irUptT1SP0E&t=7592s για να καταλάβετε το μέγεθος της ανευθυνότητας τους. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών στην ερώτηση μας τι έγινε με την επιχορήγηση (video time 2:02:57) είπε: “θα σας τα πει ο δήμαρχος μετά για το θέμα αυτό” και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κ. Κλεάνθης των επιτυχιών (video time 2:28:40 είπε το ωραίο: “για το θέμα της βοήθειας σας τα είπε πριν ο αντιδήμαρχος”!!
Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι πρόβλημα νοητικής υγείας (φράση που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος) της διοίκησης του δήμου ότι δεν μπορούν να χειριστούν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους δημότες μας, σίγουρα όμως είναι παντελώς άσχετοι να διοικήσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αυτόν τον τόπο.
ΥΓ: Αυτά για καλό μήνα!! Τα υπόλοιπα θέματα της διοίκησης θα τα πούμε τις επόμενες ημέρες!!
Από την επίσημη σελίδα της παράταξης Καμαρινού στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ