Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ εκπληκτική ερώτηση της κυρίας Γαβαλά σχετικά με τις χορηγίες των ΕΛΠΕ!

Η εκπληκτική ερώτηση της κυρίας Γαβαλά σχετικά με τις χορηγίες των ΕΛΠΕ!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Μαρτίου 2021, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κοκονά, Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, έθεσε το ζήτημα της υπόσχεσης που είχαν δώσει τα ΕΛΠΕ στον πρώην δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κύριο Πέτρο Σούλα να χτίσουν νέο κλειστό γυμναστήριο σε χώρο που θα τους υποδείξει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου σε αντικατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου που γκρέμισαν στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, το οποίο είχε κατασκευαστεί με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με χρήματα δηλαδή του Ελληνικού λαού.

Στην παρέμβαση του κυρίου Ναθαναηλίδη ο κύριος Σούλας είπε ότι τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς και ότι η διοίκηση Μανδαλιανού πρέπει να κάνει ενέργειες ώστε τα ΕΛΠΕ να υλοποιήσουν τη δέσμευσή τους. Μάλιστα ο κύριος Σούλας πρότεινε να επισκεφτεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου τα ΕΛΠΕ για να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Εκπληκτική όμως ήταν η παρέμβαση στο ζήτημα της κυρίας Μαρίας Γαβαλά, αντιδημάρχου Αθλητισμού, η οποία ρώτησε πώς είναι δυνατόν να γίνει τέτοιο έργο αφού ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει αποφασίσει να μην λαμβάνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ. Στην ερώτηση της κυρίας Γαβαλά απάντησε ο Πέτρος Σούλας, λέγοντας ότι η κατασκευή του συγκεκριμένου γυμναστηρίου δεν είναι χορηγία αλλά υποχρέωση των ΕΛΠΕ.

Η παρέμβαση της κυρίας Γαβαλά ήταν εκπληκτική γιατί ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη της διοίκησης από την παράταξή της και ενάμιση χρόνο μετά τη δική της παρουσία στη θέση της αντιδημάρχου κάνει πως δεν καταλαβαίνει τη διαφορά της χορηγίας από την υποχρέωση, κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι το κλειστό γυμναστήριο δεν θα το κάνουν τα ΕΛΠΕ χορηγία στο δήμο, αλλά θα το κατασκευάσουν, αν το κατασκευάσουν, όπως είχαν δεσμευτεί σε αντικατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου που γκρέμισαν στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ!

Η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου σε αντικατάσταση του γυμναστηρίου που γκρεμίστηκε, δεν αποτελεί χορηγία και μάλλον η κυρία Γαβαλά το καταλαβαίνει. Εκτός κι αν η διοίκηση του δήμου προσπαθεί να δικαιολογήσει προκαταβολικά μία ενδεχόμενη άρνηση των ΕΛΠΕ να υλοποιήσουν τη δέσμευσή τους. Εκτός κι αν η διοίκηση του δήμου δεν έχει καμιά πρόθεση να απαιτήσει από τα ΕΛΠΕ αυτό το οποίο δεσμεύτηκαν να κάνουν. Εκτός κι αν η διοίκηση του δήμου, η οποία εξελέγη με σημαία την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας, τώρα, αντί για την επίλυση του προβλήματος της δυσοσμίας και γενικότερα της ρύπανσης, προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της λήψης χορηγιών από τα ΕΛΠΕ! Εκτός κι αν η κυρία Γαβαλά ξέρει κάτι παραπάνω! Εκτός κι αν τέθηκε ζήτημα αποδοχής των χορηγιών προκειμένου τα ΕΛΠΕ να κατασκευάσουν το κλειστό γυμναστήριο. Τέθηκε τέτοιο ζήτημα;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ