Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ οδός Ακαδήμου έπρεπε να αναπλαστεί χθες!

Η οδός Ακαδήμου έπρεπε να αναπλαστεί χθες!

Η οδός Ακαδήμου είναι η αντίστοιχη της οδού Τρίτση από την άλλη πλευρά της περιφερειακής οδού στον Εύοσμο. Η οδός Ακαδήμου βρίσκεται σε μαύρο χάλι, αλλά μέσα σ’ αυτό το χάλι το στοιχείο που ξεχωρίζει πιο πολύ είναι ότι της λείπει ο φωτισμός! Στην οδό Ακαδήμου έγινε θανατηφόρο ατύχημα εξαιτίας της έλλειψης πεζοδρομίων και φωτισμού. Πλέον στην οδό Αναγεννήσεως περπατάει πολύς κόσμος για να αθληθεί και περπατάει μέσα στον δρόμο.

Η οδός Αναγεννήσεως ανήκει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και όχι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός «εντείνει τις επαφές με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, πιέζοντας να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες ασφαλτόστρωσης, κρασπέδωσης και αποκατάστασης ηλεκτροφωτισμού, σε όλο το μήκος της Ακαδήμου έως την οδό Μαιάνδρου και σε δεύτερο χρόνο να γίνει παραχώρηση της επίβλεψης και συντήρησης της στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου», όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Χρειάζονται δηλαδή ιδιαίτερες επαφές για να λυθεί το πρόβλημα της οδού Ακαδήμου; Χρειάζονται επαφές επί επαφών για να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας και πάλι δεν λύνεται γιατί μας λένε ότι είναι περίπλοκο και πρέπει να γίνουν διάφορα έργα. Είναι τόσο περίπλοκο ζήτημα και η ανάπλαση της οδού Ακαδήμου; Είναι τόσο περίπλοκο ζήτημα η συνεννόηση του δήμου με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να γίνουν πεζοδρόμια και να ηλεκτροφωτιστεί επαρκώς μια οδός;

Η Ακαδήμου έπρεπε να είχε φτιαχτεί χθες και αφού έπρεπε να φτιαχτεί χθες, ο δήμος με ταχύτατες ενέργειες πρέπει να δώσει λύση και να προχωρήσει η ανάπλαση της συγκεκριμένης οδού. Η ανάπλαση μιας οδού θα έπρεπε να λυθεί από υπηρεσιακούς και όχι από πολιτικούς παράγοντες. Για να χαριτολογήσουμε και λίγο, ας ελπίσουμε ότι αφού η ανάπλαση της Ακαδήμου έγινε αντικείμενο συζητήσεων πολιτικών παραγόντων, του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφερειάρχου Κεντρικής Μακεδονίας, να μην χρειαστεί για να αναπλαστεί να ενταχθεί στις Ελληνοτουρκικές συνομιλίες και μάλιστα επιπέδου επαφών μεταξύ Μητσοτάκη και Ερτογάν!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ