Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό πεζού στην οδό Ακαδήμου

Σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό πεζού στην οδό Ακαδήμου

Η τροχαία εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου με παράκληση για παροχή πληροφοριών:

«Την 00:40 ώρα της 27-05-2020, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επί της οδού Ακαδήμου (παραπλεύρως της Περιφερειακής οδού), έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας όχημα οδηγούμενο από άγνωστο οδηγό παρέσυρε πεζό ημεδαπό άντρα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Ο οδηγός του οχήματος αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί στις νόμιμες ενέργειες και αναζητείται.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του παραπάνω τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα 2310566200, 2310566210, 2310566203 & 2310566204, η οποία διενεργεί την προανάκριση».

Με αφορμή το παραπάνω δελτίο τύπου της Τροχαίας θα επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά ότι στην Ακαδήμου αλλά πολύ περισσότερο στην Αναγεννήσεως, που είναι η κεντρική οδός της περιοχής άνωθεν της Περιφερειακής οδού και συνδέει την προέκταση της οδού Μαιάνδρου με την προέκταση της οδού Μακρυγιάννη, πολλοί ασυνείδητοι οδηγοί τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο θανάσιμος τραυματισμός συνανθρώπου μας ήταν ζήτημα χρόνου και δεν θα είναι ο τελευταίος αν δεν μπει φρένο σ’ αυτή τη συμπεριφορά διάφορων ασυνείδητων οδηγών στους συγκεκριμένους δρόμους.

Περ.

Να διαμορφωθεί άμεσα η Ακαδήμου και να γίνει όπως η Τρίτση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ