Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Δεν είναι σωστό από τη μια μεριά ανοιχτά μαγαζιά και από την...

«Δεν είναι σωστό από τη μια μεριά ανοιχτά μαγαζιά και από την άλλη κλειστά»

Σε ζωντανή σύνδεση που είχε πριν από λίγο ο Αντέννα με τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για την επιβολή του ολικού lockdown, επαγγελματίας της περιοχής στα σύνορα του δήμου με τον δήμο Παύλου Μελά, όπου στο ένα πεζοδρόμιο τα μαγαζιά είναι κλειστά γιατί ανήκουν στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και στο απέναντι πεζοδρόμιο είναι ανοιχτά γιατί ανήκουν στον δήμο Παύλου Μελά, είπε τα εξής:

«Αυτό είναι ένας αθέμιτος ανταγωνισμός από το ίδιο το κράτος, που έχει κλείσει τον έναν δήμο και τους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης τους αφήνει ανοιχτούς. Οι καταναλωτές απλά μετακομίζουν και πηγαίνουν στον διπλανό δήμο και ψωνίζουν».

Η κυρία Ματίνα Παγώνη, ιατρός παθολόγος και λοιμωξιολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, σχολίασε με τον εξής τρόπο τα όσα είπε ο επαγγελματίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου:

«Δεν είναι ωραίο, δεν είναι σωστό για τους ανθρώπους αυτούς, ο ένας να είναι από εδώ, ο άλλος να είναι από εκεί, ο ένας να με ανοιχτά τα μαγαζιά του, ο άλλος με κλειστά, θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση διότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ο οποίος είπε αναφερόμενος στον επαγγελματία του Ευόσμου που μίλησε στην εκπομπή: «Ο άνθρωπος λέει ότι είναι θέμα ανταγωνισμού», η κυρία Παγώνης συμπλήρωσε: «Εννοείται ότι είναι θέμα ανταγωνισμού. Αυτή είναι η αλήθεια».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ