Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν χρειάζονται μηνύσεις κύριε δήμαρχε

Δεν χρειάζονται μηνύσεις κύριε δήμαρχε

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Φεβρουαρίου 2021, δήλωσε πως θα μηνύσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων αυτούς που διέδωσαν ότι θα γίνει κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στον δήμο.

Έχει δίκιο ο δήμαρχος ότι η συγκεκριμένη ψευδής είδηση διαδόθηκε σκοπίμως. Πιστεύει όμως ο δήμαρχος ότι το ψέμα για ολικό lockdown στον δήμο προκειμένου να φέρουν μετανάστες, διαδόθηκε από κάποιους άσχετους και όχι από κάποιους συγκεκριμένους κύκλους με συγκεκριμένα μυαλά και συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες;

Πραγματικά μια μήνυση, προπαντός κατά αγνώστων, είναι αχρείαστη και μεταφέρει την πολιτική ζωή στις αίθουσες των δικαστηρίων και σε έρευνες σχετικά με το τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Αν θέλει να κάνει κάτι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ας τους καταγγείλει πολιτικά και ας τους κατονομάσει για να μάθει και η κοινωνία ποιους δεν πρέπει να ακούει γιατί είναι ικανοί να πουν το μεγαλύτερο ψέμα, προκειμένου να κερδοσκοπήσουν πολιτικά.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ