Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΨύχραιμη παρέμβαση του Γιάννη Καμαρινού στις εξελίξεις της επιβολής ολικού lockdown

Ψύχραιμη παρέμβαση του Γιάννη Καμαρινού στις εξελίξεις της επιβολής ολικού lockdown

Μια πολύ ψύχραιμη παρέμβαση στις εξελίξεις της επιβολής ολικού lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου έκανε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου και ο επικεφαλής της Γιάννης Καμαρινός, με μια ανάρτηση στην σελίδα της παράταξης στο facebook, χωρίς ίχνος προσπάθειας μικροπαραταξιακής εκμετάλλευσης, αλλά και χωρίς διάθεση συγκάλυψης των ευθυνών που οδήγησαν σε αυτήν την εξέλιξη. «Οφείλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι, ενημερωμένοι, ψύχραιμοι και δυνατοί», γράφει η ανάρτηση και σημειώνει ότι το «Ποιος φταίει, τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε, τι μέτρα ελήφθησαν και αν επαρκούσαν, θα τα πούμε όλα με το όνομα τους στο δημοτικό συμβούλιο. Να είστε σίγουροι». Ολόκληρη η ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού είναι η παρακάτω:

«ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ..

Με απόφαση της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού πολιτικής προστασίας, από σήμερα και έως την 1η Μαρτίου ο δήμος μας Κορδελιού-Ευόσμου εντάσσεται στο «βαθύ κόκκινο» και μπαίνουμε σε lockdown. Η εξέλιξη αυτή μας αιφνιδίασε με βάση τα όσα μας έλεγε επίσημα ο δήμος, μας βγάζει έξω από κάθε προγραμματισμό που κάναμε, σε μία περίοδο που μας έλεγαν ότι πάμε προς το καλύτερο και φτάνουμε στο τέλος της περιπέτειας.

Οικογένειες, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι, μικροί και μεγάλοι, όλοι μαζί, ανεξάρτητα τι πιστεύουμε για αυτήν την πανδημία, οφείλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι, ενημερωμένοι, ψύχραιμοι και δυνατοί.

Ποιος φταίει, τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε, τι μέτρα ελήφθησαν και αν επαρκούσαν, θα τα πούμε όλα με το όνομα τους στο δημοτικό συμβούλιο. Να είστε σίγουροι.

Τώρα είμαστε στις επάλξεις και παραμένουμε στο πλευρό του κάθε συνανθρώπου μας, να βγούμε νικητές με την υγεία μας! Καλή δύναμη!»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ