Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚλεάνθης Μανδαλιανός: Δεν θα δεχτώ τις διαμαρτυρίες κάποιων που μπορεί να έχουν...

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Δεν θα δεχτώ τις διαμαρτυρίες κάποιων που μπορεί να έχουν κάνει και χειρότερα

«Δεν θα δεχτώ τις διαμαρτυρίες κάποιων που μπορεί να έχουν κάνει και χειρότερα», απάντησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 10ης Φεβρουαρίου 2021, στον κύριο Καϊτετζίδη, ο οποίος αναφερόμενος στις καταγγελίες του κυρίου Χατζηβρέττα για προσλήψεις συγγενικών προσώπων των μελών της διοίκησης στον δήμο, είπε ότι όταν εκείνος ήταν δήμαρχος δεν διορίζονταν συγγενικά πρόσωπα των μελών της διοίκησής του.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτήν τη φράση του δημάρχου είναι δύο.

Το πρώτο είναι, αν εμμέσως πλην σαφώς αναγνωρίζει με τη φράση «έχουν κάνει και χειρότερα» ότι κι αυτό που έκανε η διοίκησή του με την πρόσληψη συγγενικών προσώπων δεν ήταν σωστό, παρά το γεγονός ότι συμπλήρωσε τις παραπάνω κουβέντες του λέγοντας πως αυτοί που προσλήφθηκαν είχαν ανάγκη τη δουλειά και η συγγένειά τους με μέλη της διοίκησης δεν θα έπρεπε να τους τη στερήσει. Σκάνδαλο, είπε ο δήμαρχος, θα ήταν αν προσλαμβάνονταν κάποιοι που δεν είχαν τα προσόντα. Μάλιστα τόνισε πως ρωτήθηκε και το δημοτικό συμβούλιο για να υποδείξει ανθρώπους που είχαν ανάγκη να εργαστούν!

Το δεύτερο ερώτημα είναι, ποιοι μπορεί να έχουν κάνει και χειρότερα και τώρα διαμαρτύρονται. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη καταγγελία για κάποιον συγκεκριμένο; Θα μπορούσε να διατυπωθεί με τον ίδιο ευθύ τρόπο που διατυπώθηκε η καταγγελία του κυρίου Χατζηβρέττα. Γιατί να ψάχνει ο κόσμος ποιον εννοεί ο δήμαρχος και πόσο χειρότερες προσλήψεις έκανε αυτός ο κάποιος άλλος; Άλλωστε στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχου γενικά και αόριστα οι καταγγελίες «κάποιων», αλλά υπάρχει η πολλή συγκεκριμένη καταγγελία του κυρίου Χατζηβρέττα!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ