Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοίκηση Μανδαλιανού θα κριθεί συνολικά στο τέλος της θητείας της

Η διοίκηση Μανδαλιανού θα κριθεί συνολικά στο τέλος της θητείας της

Η παράταξη Μανδαλιανού στο τέλος του Δεκέμβρη θα συμπληρώσει ενάμιση χρόνο στη διοίκηση του δήμου. Είναι δικαίωμα όλων να της ασκούν κριτική και σκληρή κριτική ακόμα. Η διοίκηση κρίνεται κάθε μέρα και από τους πολίτες και από την αντιπολίτευση γι’ αυτά που κάνει και γι’ αυτά που δεν κάνει. Η κριτική και η σκληρή κριτική είναι απαραίτητη, προκειμένου η διοίκηση να γίνει καλύτερη. Δεν είναι όμως δυνατόν να κριθεί συνολικά στον ενάμιση χρόνο και να καταδικαστεί.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι νέος στην πολιτική και επίσης νέοι στην πολιτική είναι πολλοί από τη διοίκησή του. Το αν αυτό το νέο που κομίζει η παράταξη Μανδαλιανού ωφέλησε τον δήμο, θα κριθεί συνολικά στο τέλος της θητείας της διοίκησης και βέβαια οι πολίτες του δήμου θα αποφασίσουν αν θα δώσουν στη διοίκηση Μανδαλιανού ψήφο για ανανέωση της θητείας της ή αν θα τη στείλουν στην αντιπολίτευση γιατί θα την κρίνουν ανεπαρκή.

Στον ενάμιση χρόνο όμως της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού, η κουβέντα για κάποιον άλλο νέο (νέο στην πολιτική ή και στην ηλικία) ο οποίος θα σώσει τον δήμο, γιατί δεν μπόρεσε να τον σώσει ο Μανδαλιανός, μάλλον είναι αστεία και μάλλον δεν βοηθάει τον δήμο να πάει μπροστά. Η προαναγγελία της αποτυχίας της διοίκησης Μανδαλιανού σημαίνει άλλα τέσσερα χρόνια χαμένα για τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδος. Η παράταξη Μανδαλιανού είναι μια παράταξη με πολλούς νέους ανθρώπους, που αν θέλει να κάνει συγκεκριμένες τομές για την πρόοδο του δήμου μπορεί να τις κάνει, πρέπει να τις κάνει και σίγουρα σ’ αυτό θα έχει τη συμπαράσταση όλων, τουλάχιστον αυτών που ενδιαφέρονται για την πρόοδο του δήμου.

Το ζήτημα για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι πώς θα αλλάξουν και πώς θα μοιραστούν τα χαρτιά της τράπουλας, πώς θα διαμορφωθούν οι συμμαχίες μεταξύ πολύ παλιών, παλιών, νέων και πολύ νέων. Το ζήτημα για τους κατοίκους αυτού του τόπου δεν είναι ποιος θα κατέβει από τον δημαρχιακό θώκο και ποιος θα ανέβει στον δημαρχιακό θώκο, δεν είναι ποιοι θα μπουν στις αντιδημαρχίες και ποιοι θα βγουν από αυτές, δεν είναι ποιοι θα κάτσουν στις θέσεις των ειδικών συμβούλων και ποιοι θα ξεβολευτούν από αυτές. Το ζήτημα είναι το πώς θα πάει μπροστά ο δήμος και πώς θα κάνει τουλάχιστον κάποια βασικά πράγματα, τα οποία είναι εφικτό να γίνουν, η διοίκηση που θα διευκολύνουν τον κάτοικό του.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ