Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί δεν υλοποιείται η πρόταση του κυρίου Κεραμιδά για το πάρκο της...

Γιατί δεν υλοποιείται η πρόταση του κυρίου Κεραμιδά για το πάρκο της Μουσών;

Ο κύριος Δημήτρης Κεραμιδάς, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, επανέφερε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου 2021, μια πολύ καλή πρόταση, που είχε κάνει και σε προηγούμενη συνεδρίαση, για τη δημιουργία πάρκου σκύλων στο τελευταίο κομμάτι του πάρκου της Μουσών προς την περιφερειακή οδό.

Ο κύριος Κεραμιδάς τόνισε πως η πρότασή του είναι πρόταση και των φιλόζωων, γιατί κι εκείνοι δεν θέλουν να έχουν αντιπαραθέσεις με τους υπόλοιπους πολίτες. Όπως είπε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, στο συγκεκριμένο πάρκο πηγαίνουν πολίτες με τα παιδιά τους και έγινε ο ίδιος μάρτυρας διένεξης μεταξύ ιδιοκτήτη σκύλου και κάποιου άλλου πολίτη, γι’ αυτό πρέπει να λυθεί το ζήτημα ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους προστριβές.

Έχει απόλυτο δίκιο ο κύριος Δημήτρης Κεραμιδάς. Η πρότασή του είναι πολύ καλή και εύκολα υλοποιήσιμη. Εάν θέλει να δώσει ο δήμος περισσότερο χώρο στους φιλόζωους μπορεί να διαμορφώσει τον δημοτικό χώρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το πάρκο της Μουσών προς την πλευρά του Κορδελιού και να τον περιφράξει. Είναι σίγουρο πως μια τέτοια ενέργεια θα την εκτιμήσουν και οι φιλόζωοι και οι υπόλοιποι πολίτες και θα δώσουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση. Είναι σίγουρο επίσης πως, εάν γίνει αυτό, όλοι οι φιλόζωοι θα πηγαίνουν εκεί τα σκυλιά τους γιατί και οι ίδιοι δεν θέλουν καβγάδες και προστριβές.

Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρει την πρωτοβουλία η διοίκηση και να διαμορφώσει τον χώρο. Είναι ένα πολύ μεγάλο δημοτικό οικόπεδο, το οποίο οι υπηρεσίες του δήμου μπορούν να διαμορφώσουν, αν όχι σε μια μέρα, μέσα σε λίγες ημέρες. Γιατί η διοίκηση κωλυσιεργεί και δεν υλοποιεί την πολύ καλή πρόταση του κυρίου Κεραμιδά; Για άλλες παρεμβάσεις χρειάζονται πολλές αποφάσεις, χρονοβόρες διαδικασίες και χρήματα. Γι’ αυτήν την παρέμβαση χρειάζονται ελάχιστα χρήματα, ελάχιστος χρόνος και ελάχιστος κόπος. Γιατί λοιπόν δεν υλοποιείται άμεσα;

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ