Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤα Τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους

Τα Τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με την ευχή το 2021 να αποτελέσει έτος κορύφωσης των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους δημότες που έχουν ανάγκη, τα Τμήματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους.

            “Εύχομαι το 2021  να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους, να είναι μια χρονιά που μέσα από τις δράσεις και τις υπηρεσίες μας θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο μας, ένα έργο ζωής και συνεχούς προσφοράς προς την τοπική κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που  δοκιμάζονται” ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ κ. Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου

Η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους των τμημάτων Κοινωνικής Πολιτικής, που σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας του κορωνοϊού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για την ανακούφιση των συμπολιτών μας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και δουλεύοντας σκληρά, με συνέπεια και αφοσίωση. Όπως τόνισε η κ. Πεσματζόγλου: “Η συγκυρία που διανύουμε μας θέλει ενωμένους και δυνατούς, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο ζωτικό κοινωνικό μας έργο. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε!”.
Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός ευχόμενος σε όλους “Καλή Χρονιά, με υγεία, δύναμη και αλληλεγγύη”. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε με τη σειρά του το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών που  σε  αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες που προκαλεί η υγειονομική κρίση, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας  και ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ