Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑναζητείται σωτήρας να μας σώσει από τον Μανδαλιανό και τον Καμαρινό!

Αναζητείται σωτήρας να μας σώσει από τον Μανδαλιανό και τον Καμαρινό!

Διαβάζουμε ότι έγινε δημοσκόπηση βάσει της οποίας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών, πολύ πάνω από το 50%, τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της δημιουργίας μιας νέας παράταξης που θα διοικήσει τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου! Μάλιστα σ’ αυτήν τη δημοσκόπηση οι πολίτες έχουν αρνητική γνώμη τόσο για τη διοίκηση όσο και για την αντιπολίτευση, σε μεγάλο ποσοστό για την πρώτη και σε αισθητά μικρότερο για τη δεύτερη. Πολύ πάνω από το 50% όσων ψήφισαν την παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού, την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και την παράταξη του Πέτρου Σούλα, τάσσεται υπέρ της δημιουργίας μιας νέας παράταξης.

Η παρουσίαση της δημοσκόπησης αναφέρει τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ως τον μεγαλύτερο δήμο της δυτικής Θεσσαλονίκης και ως τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Καλά είναι όποιος αναφέρεται στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου να ξέρει ότι αυτός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος και ότι σε πανελλήνιο επίπεδο υπολείπεται πολύ της δεύτερης θέσης.

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου χρειάζεται, λοιπόν, μια νέα παράταξη για να μας διοικήσει. Χρειάζεται κατά κάποιον τρόπο κάποια σωτήρια παράταξη και κάποιος σωτήρας υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της νέας παράταξης για να μας σώσει από τους Μανδαλιανό, Καμαρινό και Σούλα. Ας ευχηθούμε, εάν βρεθεί ο νέος υποψήφιος δήμαρχος που θα σώσει τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, να γνωρίζει κι εκείνος με τη σειρά του ότι ο δήμος μας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ