Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπαλλαγή των επιχειρήσεων Κορδελιού Ευόσμου από τα δημοτικά τέλη για το 2021

Απαλλαγή των επιχειρήσεων Κορδελιού Ευόσμου από τα δημοτικά τέλη για το 2021

Το παρακάτω έγγραφο απέστειλε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και στον αντιδήμαρχο Οικονομικών και το κοινοποιεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων:

«Δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που βιώνει το σύνολο της αγοράς, της χρονικής επέκτασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και τον απρόβλεπτο χαρακτήρα επιβολής και εφαρμογής τους, αιτούμαστε την απαλλαγή του συνόλου των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη για το 2021. Θεωρούμε πως κατανοείτε τη σημασία μιας τέτοιας κίνησης για τους εμπόρους και τους επαγγελματίες της δεύτερης μεγαλύτερης αγοράς του νομού και ελπίζουμε πως θα θελήσετε να συνδράμετε με τον τρόπο αυτό στη βιωσιμότητα τόσο των παλαιών, όσο και των νέων επιχειρήσεων. Επισημαίνουμε στο σημείο αυτό πως, κατά τα λεγόμενα των μελών μας, πολλές από τις νέες επιχειρήσεις δεν έχουν δεχτεί καμία κρατική βοήθεια όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ας είναι ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου αυτός που θα σταθεί δίπλα τους.

Παρακαλούμε θερμά να δεχτείτε το θέμα αυτό να παρουσιαστεί αναλυτικά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, κύριο Κωνσταντίνο Βασιλειάδη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ