Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπό τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα ζητήσει συγνώμη ο κύριος Χαϊκάλης;

Από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα ζητήσει συγνώμη ο κύριος Χαϊκάλης;

Ο κύριος Χαϊκάλης ζήτησε δημόσια συγνώμη από την Κύπρια ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή και από τους γονείς της για ένα τηλεφώνημα στο οποίο, όπως ο ίδιος είπε, εκφράστηκε έντονα συναισθηματικά επειδή ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό και επειδή, πάλι όπως ο ίδιος είπε, όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξεφύγεις! Καλά έκανε ο κύριος Χαϊκάλης και ζήτησε συγνώμη από την κυρία Αραβή και εκείνη άμα θέλει τον συγχωρεί και άμα θέλει δεν τον συγχωρεί. Εμάς θα μας ενδιέφερε να μας πει ο κύριος Χαϊκάλης αν προτίθεται να ζητήσει συγνώμη από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για την πανελλήνια διαπόμπευση που έκανε σε αιρετούς και υπαλλήλους με εκείνην την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. Έχει τέτοια πρόθεση ο κύριος Χαϊκάλης;

Θα μας ενδιέφερε να μας πει ο κύριος Χαϊκάλης ποιος του έδωσε εκείνην την ερώτηση, την οποία έκανε στη Βουλή, σπιλώνοντας τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, που δεν ήξερε ούτε κατά που έπεφτε. Θα μας ενδιέφερε να μας πει ο κύριος Χαϊκάλης για την πράξη του να «κρεμάσει στα μανταλάκια» υπαλλήλους και αιρετούς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και να τους ζητήσει συγνώμη γιατί ο θησαυρός εκείνης της ιστορίας ήταν άνθρακες, αφού όλες εκείνες οι κατηγορίες αποδείχτηκαν ανυπόστατες. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αισθανθεί την ανάγκη ο κύριος Χαϊκάλης να ζητήσει συγνώμη από κάποιον, ας ζητήσει συγνώμη από τους αιρετούς και από τους υπαλλήλους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και προπαντός ας μας πει τους «καλοθελητές» που του έδωσαν εκείνην την ερώτηση που έκανε στη Βουλή. Αυτή η συγνώμη ενδιαφέρει τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, γιατί επί χρόνια αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου διαπομπεύτηκαν πανελληνίως.

Μιας λοιπόν και ο κύριος Χαϊκάλης ξεκίνησε τις συγνώμες, ας μην ξεχάσει και τους αιρετούς και τους υπαλλήλους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Πολλοί από αυτούς έχασαν ώρες, μέρες, μήνες από τη ζωή τους και πολλά χρήματα σε δικαστικές διαδικασίες που προκάλεσαν τέτοιου είδους καταγγελίες. Χρήζουν λοιπόν κι αυτοί μιας συγνώμης και αυτό είναι το λιγότερο.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ