Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚοπή βασιλόπιτας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Κοπή βασιλόπιτας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Κάλεσμα συμπόρευσης και ενότητας ώστε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου να καταφέρει το 2021 να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης και να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις, απηύθυνε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά την κοπή της βασιλόπιτας των Διευθύνσεων του Δήμου.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους “Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία”, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά  στη ανάγκη μιας στενής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ όλων των τμημάτων και όλων των διευθύνσεων, προς όφελος του Δήμου των πολιτών.

Εμείς και σεις μαζί, Διοίκηση, Δημοτικό Συμβούλιο και εργαζόμενοι, είμαστε η καρδιά του Δήμου και της πόλης μας. Μαζί πορευόμαστε και μέσα από την αγαστή συνεργασία, τον σεβασμό και την προσήλωση στον κοινό μας στόχο δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάει ο τόπος μας μπροστά και να προοδεύσει” τόνισε ο κ. Μανδαλιανός, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή του σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου. “Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις και να προχωρήσουμε μαζί ώστε με σκληρή δουλειά, συνέπεια και αποτελεσματικότητα να συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του Δήμου μας. Με εργατικότητα και πίστη στις δυνάμεις μας μπορούμε να τα καταφέρουμε” κατέληξε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν Διευθυντές,  στελέχη των διευθύνσεων και των αυτοτελών Τμημάτων του Δήμου, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ “τυχερή” της φετινής χρονιάς αναδείχθηκε  η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού, που  έτυχε το φλουρί.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ