Τελευταία

  Συνάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τον πρόεδρο της “Αττικό Μετρό”

  03-02-2021
  Συνάντηση με τον Πρόεδρο της “Αττικό Μετρό”, Νίκο Ταχιάο, είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, μετά από πρόσκληση του πρώτου, προκειμένου να συζητήσουν τις προοπτικές επέκτασης της γραμμής του μετρό στα  Δυτικά της Θεσσαλονίκης.
  Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με την πλευρά του προέδρου να ενημερώνει για τον σχεδιασμό και τους τρόπους επέκτασης ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες μίας πυκνοκατοικημένης περιοχής όπως είναι ο Εύοσμος και το Κορδελιό. Επιπλέον συζητήθηκαν και σημεία τα οποία θα πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να δημιουργηθούν σταθμοί και στις δύο δημοτικές ενότητες, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συνάντηση αποτέλεσε την αρχή των επαφών μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες θα πυκνώνουν όσο θα συγκεκριμενοποιείται το σχέδιο επέκτασης του Μετρό στη Δυτική πλευρά της πόλης.
  Τόσο ο κ. Μανδαλιανός όσο και ο κ. Λαφαζανίδης επεσήμαναν στον κ. Ταχιάο την ανάγκη επέκτασης του μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια δεν παρουσιάζει μόνο αλματώδη αύξηση του πληθυσμού αλλά και ανάπτυξη και ως εκ τούτου κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία η δυνατότητα μετακίνησης των κατοίκων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και συνολικά της περιοχής, με σύγχρονα, ασφαλή και γρήγορα μέσα.
  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login