Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔεν έγινε καμία χορηγία από την Elpedison στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Δεν έγινε καμία χορηγία από την Elpedison στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιανουαρίου 2021, σε στιχομυθία που είχε με τον δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Ναθαναηλίδη, διαβεβαίωσε το σώμα ότι δεν έχει γίνει καμία χορηγία προς τον δήμο από την Elpedison.

Αφορμή για τη στιχομυθία αποτέλεσε ένα πανό, το οποίο κρεμάστηκε στο κάγκελα του προαυλίου του 1ου δημοτικού σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού. Ο κύριος Ναθαναηλίδης, από το συγκεκριμένο πανό ορμώμενος, ρώτησε αν έγινε κάποια χορηγία και απευθυνόμενος στη διοίκηση είπε χαρακτηριστικά «θα σας κόψουμε τα πόδια» στην περίπτωση που η διοίκηση δεχτεί τέτοια χορηγία, την ώρα που οι κάτοικοι πνίγονται στη δυσοσμία.

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός απάντησε πως δεν υπάρχει τέτοια χορηγία, αφού πρώτα είπε ότι δεν του άρεσε η έκφραση του κυρίου Ναθαναηλίδη περί του κόψιμου των ποδιών και δεν την ανέχεται ούτε από τους γονείς του. Ο κύριος Μανδαλιανός, αναφερόμενος στην περίπτωση να έχει δεχτεί χορηγία ο δήμος, είπε απευθυνόμενος στον κύριο Ναθαναηλίδη πως «εάν πραγματικά διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, να μας κόψετε τα πόδια, μεταφορικά όπως το είπατε».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ